Tervezői felelősségbiztosítás kalkulátor,a szakmai felelősségbiztosítások szakértőjétől.

 

Tervezői biztosítás
díjkalkulátor
1. Éves nettó árbevétel *
2. Alvállalkozók biztosítását kérik
3. Limit / Kár *
4. Választott önrész
5. Kiterjesztett kárbejelentési időszak fedezet

Minden igénylővel külön egyeztetünk,hogy a számára legjobb megoldást kapja !

Kérje kedvező ajánlatunkat

Szakértői segítség

Tervezői és egyéb mérnöki felelősség
CAR építés-szerelés
Kivitelezői felelősség
Testreszabott fedezet, extra kedvezmények


 

Tervezői felelősségbiztosítás

Oldalunkon egyedülálló módon kiszámolhatja több biztosító  tervezői felelősségbiztosításának díját! A díjak többsége  E-naplós egyszerűsített és engedélyköteles munkák fedezetét egyaránt tartalmazza. Jelentősek a különbségek a biztosítók ajánlatai között ! Segítünk választani !

e-naplós kötelező felelősségbiztostás

e-naplós kötelező szakmai felelősségbiztosítás, építészmérnökök és kivitelezők, felelős műszaki vezetők részére. A díjakat kiszámíthatja oldlaunkon!.

 

Kivitelezők, felelős műszaki vezetők biztosítása

E-naplós és engedélyköteles munkái is vannak? Tudunk megoldást!
Oldalunkon tájékozódhat építőipari kivitelezők, felelős műszaki vezetők, felelősségbiztosításáról és konkrét árajánlat kidolgozását is kezdeményezheti.
Építés szerelés biztosítás (C.A.R.)

Az összkockázatú építés-szerelés biztosítás építőipari kivitelezések teljes körű vagyonbiztosítása, mely rendszerint felelősségbiztosítási fedezettel egészül ki. Védelmet nyújt a beruházó, a kivitelező(k), és minden szerződésen kívüli harmadik személy részére.

Hírek
2019-03-21 09:21
Ijesztő mértékben emelkedik a munkahelyi balesetek száma! Mit tegyenek a munkáltatók?
2017-11-28 09:06
Újabb MÉRNÖKI felelősségbiztosítási előírás

2017.11.15-én lépett hatályba 343/2017 számú. gázkészülék cseréről szóló rendelet, mely szerint ezen munkák műszaki ellenőrzését csak olyan mérnök végezheti, aki rendelkezik megfelelő felelősségbiztosítással.
A rendelet a felelősségbiztosításra vonatkozóan a limitösszeg meghatározásán kívűl nem szab egyéb feltételt. 


 

2017-11-09 14:09
300 m2 fölött is egyszerűsített eljárás

“A lényegi változás igazából az, hogy az építész tervező magára maradt a feladat maradéktalan elvégzéséhez szükséges műszaki tartalom, egyeztetési, engedélyezési feltételek stb. meghatározásában, és ha valami nem megfelelő, a felelősséggel is.”

Biztosítási Feltételek

Oldalunkon megtalálhatja a biztosítók tervezői felelősségbiztosítási, mérnök-szakértői és építés-szerelés biztosítási feltételeit. A feltöltött feltételek körét folymatosan bővítjük. A kötelező tervezői és kivitelezői felelősségbiztosítás miatt azonban folyamatosan változnak mind a terevzői felelősségbiztosítés mind a kivitelezői felelősségbiztosítás feltételei. 
 

Káresemények

Igyekszünk néhány  káreseményen keresztül bemutatni, hogy mikor használható a szakmai felelősségbiztosítási védelem tervezők esetén. Leírásainkban egyedi felelősségbiztosítási káreseteket, valamint általános kárrendezési tájékoztatást is találhat.